alquimia del sol
 
QUI SOM
VIDEOS
FOTOS
BIOGRAFIA
AGENDA
::ALQUÍMIA DEL SOL VJs
marc egea

 

MARC EGEA
VIOLA DE RODA, FLAUTES, PERCUSSIÓ, ELECTRÒNICA, VEU...

Músic polifacètic que va néixer a Barcelona l'any 1973. Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona al 1997. Ha cursat estudis de flabiol, guitarra, viola de roda i harmonia. Inicià la seva carrera com a músic professional l’any 1990 amb el trio “Músics de Safeu”. A partir d’aquí, col·labora en nombroses formacions de varis estils musicals, entre les quals cal mencionar “El Pont D’Arcalís”.
És músic independent i “free lance” des de l’any 2005. Actualment és músic solista, forma part de diverses formacions: “Kaulakau”, “Maram Trio” i “Marc Egea, Peter Skuce duet” entre d'altres. També treballa amb el ballarí Alexis Eupierre, amb el poeta Albert Roig i amb el rapsode i actor Francesc Ten. Corre el rumor, a més, que toca en el controvertit i herètic grup “Electrosonic Monk”, però ho ha desmentit diverses vegades.
Ha enregistrat més d’una dotzena de discos tant en solitari com en diverses bandes i per a diversos artistes.
És compositor de vàries obres – per a conjunt de metall, banda simfònica, música de cambra, cor, etc... També ha treballat en la composició d’obres de dansa contemporània, recitals de poesia i espectacles teatrals.
Ha publicat un mètode de viola de roda titulat Iniciació a la viola de roda (DINSIC, 2008). Realitza tallers de flabiol i tambor, així com de viola de roda. També imparteix Historia de la Música a partir de la viola de roda per a públic infantil.

 
 

PROJECTES ARTÍSTICS

 
marc egea
foto: Daniel Escalé
 
         
 

marcegea.com

myspace.com/marcegea2

 
mfoto: Ana Esteban

 

         
::DISSENY WEB
::DISSENY GRÀFIC
::PARTNERS
::A.I.A.I.
::UNA VISIÓ DEL MÓN

alquimia del sol

:: "HOME" ::

facebook