alquimia del sol
 
QUI SOM
VIDEOS
FOTOS
BIOGRAFIA
AGENDA
::ALQUÍMIA DEL SOL VJs
   

Luigi Cabanach

   

LUIGI CABANACH
L'any 1971 amb el grup "Màquina!" graba el LP "Why" i el EP "ThankYou". Durant 1974 actua de manera continuada a l'emblemàtic local ¨La Enagua¨ de Barcelona. Al 1975 forma part de la ¨Orquesta Mirasol¨. I al 1976 grava amb ¨Musica Urbana¨ LP ¨Musica Urbana¨; LP ¨Cant i cel¨ amb Guillermina Motta; Banda sonora ¨Tatuaje¨ film de Bigas Luna; Joan Manel Serrat “als barris” de Barcelona i teatre Victoria de Paris. Realitza estudis de flamenc a Granada Cordoba i Sevilla al 1977. Any 1978 LP ¨Cara Bruta¨ de Gato Perez. 1979 Gato Perez LP ¨Romesco¨. Del 1980 al 1987 docencia i composició d'un estil mediterrani d'autor. 1987 Maria del Mar Bonet LP “Gavines i Dragons” . 1988 fundació del grup Meridiana. 1995 a 2004, assistències tècniques de sistemes digitals i aplicacions audiovisuals en directe. Al 2005, amb Jordi Rallo i Neila Benbey consoliden el trio Meridiana actuant de forma continuada y publicant el disc "Meridiana". 2008, gravació del tema "Iman" amb el "Colectivo Zaranda".

 
             
   

Meridiana

INGREDIENTS DE L'ELIXIR:
Aire de vidre net
De New Orleans a Granada
Un vent calent de l'Africa
Una rumba de Barcelona
El punteig d'una balada i una veu encisadora que trenca el cor a l'exili mentre ressona a Wad-Ras

... Ens banyem a la Mediterrània

 

myspace.com/meridianatrio

 

   

MERIDIANA
"AL AMOR, FONT INESGOTABLE D'INSPIRACIÓ"

La llarga experiència de Luigi Cabanach - guitarrista de grups que van transformar la Barcelona dels 60 - i la de Jordi Rallo amb tablas melòdiques de la India, - instrument que ha introduït en diversos estils musicals, ha generat aquest elixir nascut de la llavor que junts van plantar en el grup Meridiana (1985-1992).
L'Alquímia d'aquests dos músics ha destilat durant 20 anys aquest néctar fermentat amb temps, sota la llum del Mediterrani.

 

NEILA AMEL BENBEY (VEU)
Inici al cant dins la escola de Jazz de Les Corts - Barcelona. Classes de cant i respiració amb la cantant lírica Patricia Caicedo i amb Mariona Sagarra. Interpret de les cançons de l'obra de Comediants “Les mil i una nits”.

JORDI RALLO (TABLA TARANG)
Estudis de tablas indias amb el mestre Utam Das a Richikesh. En els darrers 23 anys ha col·laborat amb artistes de diferents tendències musicals (Mª del Mar Bonet, Trobadors, Nach Marrakech, Jakson Brawn, Enrique Morente, Albert Vidal...)fent gires per tot el món i col·laborant en una treintena de gravacions.

LUIGI CABANACH (GUITARRA)
Amb el grup "Maquina" grava l' LP "Why" , esdevenint banda emblemàtica del rock progressiu dels 70. Forma part de la ¨Orquesta Mirasol¨ i junt a J.Albert Amargós, Carles Benavent i Salvador Font, cofunda la banda ¨Musica Urbana¨, representativa del moviment "Musica Layetana". Col·labora amb Joan Manel Serrat. Estudia flamenco a Andalucia. Grava amb Gato Pérez l' LP ¨Cara Bruta¨ i ¨Romesco¨. Grava amb Maria del Mar Bonet l'LP “Gavines i Dragons”. Amb Jordi Rallo funda el grup Meridiana.

 
::DISSENY WEB
::DISSENY GRÀFIC
::PARTNERS
::A.I.A.I.
::UNA VISIÓ DEL MÓN

alquimia del sol

:: "HOME" ::

facebook