alquimia del sol
 
QUI SOM
VIDEOS
FOTOS
BIOGRAFIA
AGENDA
::ALQUÍMIA DEL SOL VJs


+ info ALQUÍMIA DEL SOL VJs

En el directe es creen quadres en moviment que neixen i moren a cada instant. Mitjançant la llum, el color, el moviment i una selecció d'imatges suggerents es generen escenes que ens transporten a llocs llunyans i al nostre interior més profund, donant vida a tants paisatges com espectadors.

Amb Alquímia del Sol hem realitzat diferents espectacles combinant la música en directe i les videoprojeccions, utilitzant l'escenari també com un cinema. Hem creat performances combinant el directe i el treball multimedia, incloent acrobàcies i mim, sincronitzats amb música, projeccions i poesia.

Hem desenvolupat ambientacions visuals de festivals i la creació de chill-outs en espais oberts com boscos, platges, piscines, places i muralles, de vegades amb DJs i artistes del món de l'electrònica, i d'altres, amb DJ & Sound System propi, transformant cada espai, decorant-lo d'una manera diferent a l'habitual amb cada projecció. L'escena canvia, la rigidesa es torna tova i pren mobilitat, donant lloc a nous colors i formes.

Aquests treballs es podrien calificar d'art contemporani o d'avantguarda, per desenvolupar-se mitjançant les noves tecnologies, sense perdre la relació amb els origens, al realitzar part de la creació de forma artesanal (no digital), amb llums, ombres, textures i colors en moviment, resultant a la fi un tipus d'art efímer i atemporal.

 

 

 

::DISSENY WEB
::DISSENY GRÀFIC
::PARTNERS
::A.I.A.I.
::UNA VISIÓ DEL MÓN

alquimia del sol

:: "HOME" ::

facebook