alquimia del sol
 
QUI SOM
VIDEOS
FOTOS
BIOGRAFIA
AGENDA
::ALQUÍMIA DEL SOL VJs
 

ALESSANDRA PATRUCCO

IL BOSCO DI VETRO
Performance per a veu
ALESSANDRA PATRUCCO veu, objectes i electrònica en viu

ALESSANDRA PATRUCCO
 
Alessandra Patruco3  
IL BOSCO DI VETRO - EL BOSC DE VIDRE:
El projecte "El Bosc de Vidre" es proposa juntar el cant antic i el seu profund significat, amb una pràctica musical contemporània: la improvització. Una pràctica en la que la creació extemporània, que en aquest contexto s'expresa a través de la utilització de la veu, esdevé en l'ús del so puro sense limitacions estètiques, fent servir escrits tradicionals i textes originals, de vegades creantun remolí emocioal, però amb constant atenció en l'aspecte compositiu i teatral.
Un espectacle sobre els límits de la expresió vocal, una exploració de l'univers femení en constant enfrontament dialèctic amb el masculí, un viatge màgic i encisador de cançons tradicionals de bressol i balades contemporànies perdudes en soliloquis delirants o paisatges surrealistes sonors.
 
  ALESSANDRA PATRUCCO:
Cantant i compositora, la seva veu va del cant clàssic al jazz i a les tècniques vocals per a no-occidentals (non western techniques) i exteses (vocal extended techniques).
Dedicada a la improvització i a la experimentació, es va perfeccionar al Conservatori d'Amsterdam.


És actualment professora de l'Acadèmia "Fondazione teatro ragazzi e giovani" a Turín i del "Coro Giovanile" dirigit pel director i compositor Carlo Pavese. Realitza workshops a Italia i a l'estranger.

  Alessandra Patruco  
  COL·LABORACIONS:
Erica Scherl, Simone Mauri, Stefano Risso, Donato Stolfi, cuenta Angelo, Cristian Calcagnile, Antonio Borghini, Zeno de Rossi, Paolo Botti, Tito Mangialajo, Simon Woods, Giulio Martino, Darío Bruna, Orquesta ICP, Misha Mengelberg, Michael Vatcher , Brodie West, Han Bennink, Ab Baars, Marije Nie, María Oliver, Tristán Honsinger, Saskia Meijs, Marko Bonarius, Peter Ballestero i d'altres.
  Alessandra Patruco1  
   
::DISSENY WEB
::DISSENY GRÀFIC
::PARTNERS
::A.I.A.I.
::UNA VISIÓ DEL MÓN

alquimia del sol

:: "HOME" ::

facebook