alquimia del sol
 
QUI SOM
VIDEOS
FOTOS
BIOGRAFIA
AGENDA
::ALQUÍMIA DEL SOL VJs
 

stahl band

myspace.com/stahlband

 

 

 


 

 

STAHLBAND
ALEMANYA

Després de 20 anys d'haver estat viatjant amb EMBRYO - legendari grup alemany de Krautrock - el percussionista i compositor LOTHAR STAHL ha engegat el seu propi grup STAHLBAND, juntament amb JENS POLLHEIDE - també membre de la gran Embryo Family - per buscar noves aventures musicals, portant al present antigues arrels musicals i un modern apropament al jazz.
STAHLBAND és un col·lectiu de músics al voltant de LOTHAR STAHL, ben conegut pel temps amb CHECK POINT CHARLIE - l’enfant terrible del rock alemany, on va tocar de 1976 a 1985 - i amb EMBRYO –i això significa molts viatges que pots veure a la pàgina d'embryo.
Durant aquella etapa amb CHECK POINT CHARLIE van iniciar el segell SCHNEEBALL, on han organitzat la distribució d’LPs i molts festivals gratuïts (UMSONST & DRAUSSEN) amb grups com TON, STEINE, SCHERBEN, SPARIFANKAL, JULIUS SCHITTENHELM, MISSUS BEASTLY, MUNJU, REAL AX BAND, ARGILE, HAMMERFEST, SCHAGGI BÄDSCH ... Aquells festivals van reunir fins a 100.000 persones a PORTA WESTFALICA (1979).

“M’agraden els esperits lliures tocant música lliure i sento un gran respecte cap als diferents colors en el tresor de les cultures humanes.” Lothar Stahl.

 
 

STAHLBAND:

LOTHAR STAHL:
bateria, marimba, perc.
JENS POLLHEIDE:
baix, ney & kaval (flautes)
MICHI WEHMEYER:
teclat, duff (perc.)
LUTZ WERNECKE:
space violin
, guitarra
DJOULJA FREELING:
veu, perc.

 
stahlband
 
 
Lothar Stahl
  Des del 2000 Lothar Stahl condueix el seu projecte anomenat STAHLBAND, portant al present antigues arrels musicals i un modern apropament al jazz. Els fascinen els ritmes i polirritmes inusuals, així com les meravelloses melodies d'orient i occident i ho fan d'una manera creativa.
A Catalunya, LOTHAR STAHL apareixeirà amb la cantant russa DJOULJA, i amb els músics JENS POLLHEIDE, LUTZ WERNECKE i el cofundador de DISSIDENTEN, en MICHI WEHMEYER. Tractant-se d’una autèntica jamband, amb músics que coneixen molt bé el terreny de la improvització i l’art d’interaccionar mitjançant el llenguatge dels instruments, hi hauràn sorpreses. Així alguns musics catalans tocaràn amb la STAHLBAND en els concerts que realitzaràn per aquestes terres (Gira 2008), fent que cada concert sigui una experiència diferent i altament creativa.
 

GIRA Catalunya 2008 - ARTISTES CONVIDATS:

MERCÈ SERRAMALERA: veu

LUIGI CABANACH: guitarra
myspace.com/luigicabanach
myspace.com/meridianatrio

RAFA ZARAGOZA (Zarita): guitarra
myspace.com/limbonso

ENRIC HERNÀEZ: guitarra
enrichernaez.net

MARC EGEA: viola de roda
marcegea.com

DAVID DRUDIS: perc., llaüt àrab, guitarra, baix

DÍDAC RUIZ: percussions
myspace.com/talkingtara

JOEL OLIVÉ: didjeridoo, swar mandal, veu, tabla, gong simfònic, kalimba
myspace.com/joelolive
myspace.com/nadisproject

::DISSENY WEB
::DISSENY GRÀFIC
::PARTNERS
::A.I.A.I.
::UNA VISIÓ DEL MÓN

alquimia del sol

:: "HOME" ::

facebook